Falt av bloggen

Forrige uke skrev jeg et langt innlegg om Voe igjen. Begynte å føle meg litt som stalker, og bestemte meg for å ikke publisere det. I alle fall ikke slik det ble, for det var både hatsk og uoptimistisk.

 

Da kan det jo være en ide å skrive om noe litt mindre betent som f.eks  

http://twitter.com/radiokabinett. Det er nemmelig adressen til twitteren jeg også har laget i dette faget. Valgte twitter nettopp fordi jeg ikke hadde kjennskap til det fra før, og man gjør jo dette for å lære, ikke? En strek i regningen ble at faktisk ikke kjenner noen som bruker twitter, og da lurer jeg på om det er noen andre der ute som har laget twitter for å fremme sin fiktive/ikke fiktive bedrift/organisasjon?

 

I så fall hadde det vært hyggelig om de ville twittre litt med meg, følge meg etc?

For det byr meg litt imot å plage det generelle twitterpublikummet med oppdateringer fra et radioprogram som jo (dessverre) ikke finnes.

 

5 kommentarer

eirsik

24.sep.2010 kl.15:48

Så snill du er som ikke skriver slemme ting om Voe. Virker som om bloggere blir litt emo av sånt, jf. emostriden med Voe og hun andre:)

Snublefot

24.sep.2010 kl.17:58

Hei!

Snublefot kan følge deg på Twitter, med sin dikult110-relaterte profil. Kanskje det blir mitt favoritt radioprogram.

Det er forresten komisk at reklamen på bloggen din reklamerer for Voe sin låt, vi burde alle kjøpe låta og støtte rosablogger. Eller bare droppe det..

dilettantene

27.sep.2010 kl.20:08

Snublefot: jeg valgte å være her på blogg.no fordi jeg tenkte det ville være mye bloggmat i rosabloggerne... men det er ikke noe gøy her, masse reklame og drit... dessuten må jeg skrive htmlen min selv, og det burde ikke være nødvendig for den er ganske basic.

men jah, vi twitres... så snart jeg kommer på noe lurt å si;)

dilettantene

27.sep.2010 kl.20:09

eirsik: snill jeg? ikke drit deg ut.

vingunn

02.okt.2010 kl.14:18

Opprettet også twitter-profil for faget, men har ikke funnet noe å bruke den til ennå, så å være radiokabinett sin fremste fan kan bli perfekt. Følger deg i alle fall, men spørs om jeg husker å logge inn da....

Skriv en ny kommentar

dilettantene

dilettantene

24, Bergen

Denne bloggen er opprettet i forbindelse med dikult110, et studieemne på UiB som tar for seg sosiale medier.
(http://dikult110.b.uib.no)

Den skrives av Karina, som har blogget en del før, men da bare for og med venner. Innholdet blir sikkert litt kritisk, litt humoristisk og litt optimistisk.

Kategorier

Arkiv

hits