blogg! what is it good for (f.eks)

En jeg kjenner har begynt på fotoskole i kongens by. Hun har i den forbindelse laget blogg av sitt nyeste prosjekt, og det slo meg at akkurat det er en brilliant ide. For ti år siden hadde hun sikkert fremkalt alle bildene sine, og så valgt de hun ville bruke. Ytterst få hadde fått sett dem, og særlig ikke de menneskene hun hadde forlatt i sin hjemby. Bloggen gjør hele prosjektet lett tilgjengelig for medstudenter, venner og sensorer samtidig som hun får dokumentert arbeidsprosessen. Ikke bare sparer hun penger på dyre materialer, men skåner også miljøet for de lumske miljøgifter som før var en natulig del av fotografers virke.

Dessuten er den dødsfin da. Sjekk den ut: PinkArmy

5 kommentarer

Holly

04.okt.2010 kl.21:26

Fikk meg en god latter der! For en kjempefin ide med ROSA soldater fremfor de litt mer alvorlige...mørkegrønne soldatene! Kjekt at du har tatt med miljøperspektivet i prosjektet hennes også! :-)

Jostein

04.okt.2010 kl.23:00

Artig bloggpost og veldig kjekk side du linker til! =)

Det jeg virkelig liker med blogging og sosiale medier generelt er at det blir ekstremt lett å vise frem sine egne kreative prosjekt. Det er ikke minst inspirerende å se hva en dyktig fotostudent får til med enkle rekvisitter som lekesoldater og rosa spraymaling.

dilettantene

05.okt.2010 kl.13:21

Jostein: Holly: Så fint at dere likte den, nå blir Åsne sikkert glad!

eirik

10.okt.2010 kl.20:14

Mijøhensyn! Innarbeides i loven og i sosiale medier, sistnevnte takket være ditt reflekterte syn og din alltidværende skarpe penn!

Vil forøvrig be deg videreformidle til Åsne at hun må for all del ikke må gi militært utstyr til "kfum-spejdere." Det gjelder alt fra marsjstøvler til vernepliktsbrev. Alt tyder på at det, i sannhet, var de som stod bak 8/11 (da noen veltet 4 søplekasser i gata mi).

dilettantene

10.okt.2010 kl.21:37

eirik: det er litt trist men jeg tror jeg offesielt har begynt å leve for komentaerene dine.

på fredag da jeg satt på en benk med en venninne og drakk øl som en annen dranker fortalte hun at det ikke er sant at det papirløsesamfunnet er så utrolig miljøvennlig. faktisk brukte et enkelt googlesøk 50.000 lyspærer som tilsvarer tre dagers utslipp i mexicogulfen og tretten urensede CO2 kraftverk på Mongstad. 4 realz!

Skriv en ny kommentar

dilettantene

dilettantene

24, Bergen

Denne bloggen er opprettet i forbindelse med dikult110, et studieemne på UiB som tar for seg sosiale medier.
(http://dikult110.b.uib.no)

Den skrives av Karina, som har blogget en del før, men da bare for og med venner. Innholdet blir sikkert litt kritisk, litt humoristisk og litt optimistisk.

Kategorier

Arkiv

hits