blogg.no II

Men jeg er jo ikke teknofob! Snarere tvert imot, som Eddy Izzard lider også jeg av techno joy. Det med den utstrakte bloggingen har jo selvsagt mange positive sider.

Blogg.no f. eks er en side med ganske vanskelig HTML, en enkel copy/paste kan gjør ofte at siden generer uendelig med underlige sekvenser som fører til at siden blir uleselig. Da må man selv inn å fikse i koden, og selv om mange sikkert aldri prøver seg på å skrive egne koder er det nok mange som lærer mye om softweare av å ha blogg.

Dessuten blir de gode webdesignere, og flinke fotografer. Jeg blir ofte imponert av hvor god estetisksans mange  unge bloggere legger for dagen. Her er bare noen eksempler på tilfeldige unge jenter med fin layout på sine bloggsider:

http://suziepus.blogg.no/

http://paaslanking.blogg.no/

http://cutewow.blogg.no/

Så det er ikke bare dumt, bare litt dumt at noe som har så mange muligheter allikevel blir så homogent. Jeg har selv vært fjortiz-blogger og har lært mye av det. Jeg blogget om kjærlighetssorg, fest og musikk, (og gjør det fremdeles).

Bare fordi ungpikeblogger er tilgjengelig for oss betyr ikke at de egentlig er offentlige.

Det er ikke alle som skal kunne lete seg frem til mine fem år gamle fyllebilder eller kjærlighetssorg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dilettantene

dilettantene

24, Bergen

Denne bloggen er opprettet i forbindelse med dikult110, et studieemne på UiB som tar for seg sosiale medier.
(http://dikult110.b.uib.no)

Den skrives av Karina, som har blogget en del før, men da bare for og med venner. Innholdet blir sikkert litt kritisk, litt humoristisk og litt optimistisk.

Kategorier

Arkiv

hits